Сет од 3 куфери ESCAPE

Сет од 3 куфери ESCAPE

6.199,00 ден.
Шифра: ESCAPE
Достапност: На залиха
Прегледано 2634 патти

Опис на производот

 Патентиран комерцијален производ од најпознатиот турски бренд ESCAPE

ü  Систем со 8 тркала (4-тркала во две) кој обезбедува ротирање од 360 степени

ü  Систем за заклучување ,комбинирано заклучување (3-шифрена лозинка)

ü  Ергономска количка (влечење) систем со копче

ü  Удобна рачка за носење

ü  Ултра лесен

ü  Достапни во 7 бои


·         Надворешнидимензии:  

Ø  Escape куфер мал 35 x 55 x 25цм

Ø  Escape куфер среден 41 x 65 x 29цм

Ø  Escape куфер голем 48 x 75 x 33цм