Промоции

Во изработка!

Додатоци за домот

Преглед во грид:

Туш со ефект на дожд + славина

2.100,00 ден.

Славина и додатоци за туширање со ефект на дожд, изработени од извонредно квалитетни материјали..

LED сијалица во различни бои

250,00 ден.

Оваа E27 RGB LED сијалица е одличен начин да ги разубавите вашите соби и да внесете новина во вашиот дом, можете да изберете една од многуте различни нијанси на бои и да ги осветлите просториите на сосема автентичен начин.Така, покрај основните бои на располагање ви се уште многу различни бои кои можете сами да ги поставите користејќи го далечински..

Пулс оксиметар

400,00 ден.

Неопходен додаток во секое домаќинство. Висококвалитетен пулс оксиметар за набљудување на заситеноста со кислород на организмот. СЕГА СО НАМАЛЕНА ЦЕНА, САМО ЗА ВАС!..

LED Ленти во различни бои

500,00 ден.

ЛЕД Ленти во различни бои со највисок квалитет за разубавување и декорација на вашиот дом!..

LED панел вграден 60 х 60

700,00 ден.

Лед Панелите cе идеално решение за вашиот дом, канцелариски простори, училишта, болници, трговски центри и други простории...

LED панел надграден 60 х 60

900,00 ден.

Лед Панелите cе идеално решение за вашиот дом, канцелариски простори, училишта, болници, трговски центри и други простории...

Фасадна лампа со гратис две LED сијалици

580,00 ден.

Фасадна ЛЕД лампа погодна за влезови и фасади на куќи. Светилката работи со лед сијалици од 5W, овозможува заштеда на енергија и пониски сметки за струја!..

Шина за LED рефлектори

200,00 ден.

Шина за монтирање LED рефлектори..

Соларно улично светло

1.750,00 ден.

Соларни улични светла од 60W по одлични цени! ..

Соларно улично светло 90W

1.950,00 ден.

Соларни улични светла од 90W по одлични цени! ..

Држач - конзола за соларна улична светилка

150,00 ден.

Метален држач за соларна улична светилка, под агол од 45 степени..

LED рефлектор за на шина - црна 30 W

490,00 ден.

Лесен начин да заштедите пари и да го разубавите вашиот дом или канцеларија..

LED рефлектор за на шина - бела 30 W

490,00 ден.

Лесен начин да заштедите пари и да го разубавите вашиот дом или канцеларија..

Прикажани 1 до 13 од 13 (1 страни)