Апарат за турско кафе

Апарат за турско кафе

1.799,00 ден.
Шифра: UA tk
Достапност: На залиха
Прегледано 388 патти

Опис на производот

Моќност: 480W/Напон: 110-120V
Капацитет: 1-4 чаши кафе
On-Off копче/Светлосен индикатор
Скриен грејач/Ладна рачка на допир
Паметен систем за спречување на прелевање
Звучен систем за предупредување