Gorenje кондензациона машина за перење и сушење WD2A164ADS

Gorenje кондензациона машина за перење и сушење WD2A164ADS

33.990,00 ден.
Шифра: WD2A164ADS
Достапност: На залиха
Прегледано 339 патти

Опис на производот

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСАA
ТИП НА МАШИНА ЗА СУШЕЊЕкондензациска
КАПАЦИТЕТ ЗА ПЕРЕЊЕ10 kg
КАПАЦИТЕТ ЗА СУШЕЊЕ6 kg
ВОЛУМЕН НА БАРАБАНОТ66 l / RainDrop drum
MОТОРИнвертер PowerDrive мотор
ПРОГРАМИ ЗА ПЕРЕЊЕ
Памук
Синтетика
Микс
Волна
Брзо перење
QuickWash 15′
Еко 20°C
Микс
Програма против алергии (AllergyCare)
Цедење
Стерилизирање на барабанот
Плакнење
ДИМЕНЗИИ (Ш X В X Д), MM595 x 845 x 610
ТЕЖИНА, КГ73
ДОПОЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИТајмер
Додавање алишта
Предперење
Исклучување на центрифугата
Регулирање на температурата

Функција пареа
SteamTech
Ладно перење
Power JetWash

Заштита од прелевање
ЛЕД дисплеј
ПРОЦЕНЕТА ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА ЗА ЧЕТИРИЧЛЕНО ДОМАЌИНСТВО
10120 l
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ПО ЦИКЛУС0.86 kWh
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА (ПЕРЕЊЕ+СУШЕЊЕ)
3.46 kWh
ПРОЦЕНЕТА ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА ЗА ЧЕТИРИЧЛЕНО ДОМАЌИНСТВО172 kWh
ГАРАНЦИЈА60 месеци