2 во 1 апарат за скара и вафли VOX SM217

2 во 1 апарат за скара и вафли VOX SM217

1.490,00 ден.
Шифра: SM 217
Достапност: На залиха
Прегледано 248 патти

Опис на производот

Моќност: 700 W
Капацитет: 2 сендвичи
Алуминиумски плочи (2 во 1, за скара и вафли)
Овие плочи овозможуваат исклучително лесно чистење и можат да се мијат во машина за садови
Автоматска контрола на температурата
Изолирани топлотни рачки
Простор за чување на каблите
Светлосни сигнали
Димензии: 23.6 x 23.2 x 10.3 cm
Гаранција: 25 месеци