Тостер VOX SM100GM

Тостер VOX SM100GM

1.190,00 ден.
Шифра: SM100GM
Достапност: На залиха
Прегледано 347 патти

Опис на производот

Моќност – 700 W
Капацитет – 2 сендвичи
Светлосни сигнали
Изолирани топлотни рачки
Простор за чување на каблите
Автоматска контрола на температурата
Димензии: 20.8 x 26.6 x 8.3 cm
Гаранција – 25 месеци