Рачен џусер за цитрусно овошје

Рачен џусер за цитрусно овошје

999,00 ден.
Шифра: juicer 550
Достапност: На залиха
Прегледано 459 патти

Опис на производот

Искористете ја секоја капка сок од цитрусните овошја!

Рачниот џусер е изработен од цврст метал, со ергономичен дизајн.

Освежете се и витаминизарјтесе со рачниот џусер!