Аспиратор GORENJE BHI611ES

Аспиратор GORENJE BHI611ES

6.490,00 ден.
Шифра: BHI611ES
Достапност: На залиха
Прегледано 273 патти

Опис на производот

Аспиратор – самостоен

Essential линија

Енергетска класа

D

Начин на поставување

Вграден во елемент

Тип на аспиратор

Интегриран аспиратор

Начин на работа

Издувно и проточно

Материјал на куќиште

Лакирана површина

Боја на куќиште

Сива

Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)

Не

Ефикасност

Енергетска класа на филтерот за маснотии

D

Енергетска класа на осветлувањето

C

Енергетска класа на проток на воздух

E

Јачина на моторот

140 W

Број на степени на вентилаторот

3

Осветлување

2

Број на мотори

1

Максимален проток на воздух при издувно функционирање

370 m³/h

Максимален проток на воздух при проточно функционирање

140 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1

290 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2

340 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3

370 m³/h

Годишна потрошувачка на енергија

70.7 kWh

Управување

Управување

Преклопник

Далечинско управување

Не

Карактеристики

Индикатор за замастен филтер за маснотии

Не

Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

Не

Начин на управување на осветлувањето

Копче за уклучување/исклучување на светлото

Опрема

Тип на осветлување

LED

Филтер за маснотии

Алуминиумски филтер за маснотии

Број на филтри

1

Дополнителна опрема

Јаглен филтер

416912

Технички податоци

Бучност

67 dB(A)

Должина на приклучен кабел

1500 mm

Приклучна моќ

220-240 V

Фреквенција

50/60 Hz

Приклучна моќ

146 W