Автомобил за деца AUDI Q8 BLUE LICENSED EDITION со акумулатор

Автомобил за деца AUDI Q8 BLUE LICENSED EDITION со акумулатор

16.900,00 ден.
Шифра: audi 544
Достапност: На залиха
Прегледано 340 патти

Опис на производот

Димензии 108х66х55

Батерија 12V / 4.5Ah

Вашите деца едноставно ќе го сакаат ова елегантно и спортски лиценциран Audi Q8 SUV 12V ЕЛЕКТРИЧНО возење со автомобил!

Овој моќен автомобил има врати што се отвораат, двојни мотори за секое задно погонско тркало, родителски далечински управувач и други извонредни карактеристики.

Малечките шофери можат сами да го возат возилото користејќи ги контролите на менувачот и педалата во автомобилот - исто како мама и тато!

Има и 2.4G Bluetooth родителска контрола за да се користи на оддалеченост до 20 метри,