Седиште за деца (0-36кг) KIDILO Isofix 360

Седиште за деца (0-36кг) KIDILO Isofix 360

6.500,00 ден.
Шифра: KIDILO 541
Достапност: На залиха
Прегледано 420 патти

Опис на производот

Седиштето за автомобил Kidilo 360 spin isofix е тука да го чува вашето малечко безбедно и сигурно во сите негови авантури, од раѓање до приближно 12 години (36 кг).

Ротирачката основа за 360 степени обезбедува практичност за лесно движење на вашето малечко во и надвор од автомобилот.

Isofix инсталација за лесна употреба. Може да се користи завртено наназад кога малите се 0-13 кг. Може да се користи напред свртени кога малечките се со тежина од 9-36 кг.

Приспособлив потпирач за глава.

Навалување и прилагодување на потпирачот за грб.

Заштита со 5 точки за зголемена безбедност!