Боксерска вреќа и ракавици за деца

Боксерска вреќа и ракавици за деца

1.490,00 ден.
Шифра: boks 540
Достапност: На залиха
Прегледано 399 патти

Опис на производот

Боксерската вреќа за деца поттикнува редовна физичка активност, помагајќи да се развијат моторните вештини кај малите. Ги зајакнува мусклулите и придонесува за општиот физички развој.

Вреќата е внимателно дизајнирана за да обезбеди оптимална заштита на рацете, материјалите се издржливи, гарантирајчи долговечност на производот.