РАСКЛОПЛИВА ЗАКАЧАЛКА ЗА СУШЕЊЕ АЛИШТА

РАСКЛОПЛИВА ЗАКАЧАЛКА ЗА СУШЕЊЕ АЛИШТА

1.699,00 ден.
Шифра: raklopliva zakacalka
Достапност: На залиха
Прегледано 371 патти

Опис на производот

Иновативен дизајн кој Ви овозможува да ги сушите алиштата без при тоа да го компромитирате Вашиот простор.

Лесно се монтира! Извлечете, обесете, исушете и затворете ја закачалката!

Издржлива до 27кг тежина!

Должина 80цм, краците се отвораат до 40цм.