ПОЛИЦА СО МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА

ПОЛИЦА СО МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА

12.800,00 ден.
Шифра: 2552
Достапност: На залиха
Прегледано 677 патти

Опис на производот

Декоративна полица која ќе се вклопи во секој амбиент во Вашиот дом!

Димензии на производот: Ширина: 176 cm - Длабочина: 30 cm - Висина: 172 cm

Подетални мерења се наведени и на фотографиите на производот.

Содржина на пакетот

1 Полица за книги

Шаблон за инсталација и додатоци за поврзување

* Производот може да се монтира на ѕид со L-железо.

 

Карактеристики на металниот профил:

• Металната полица е произведена од L профил со дебелина од 20x20 mm, со што се зголемува издржливоста на производот.

• За ногарките се користат профилни приклучоци.

• Благодарение на цевките со цилиндричен пресек со дијаметар од 1 cm на страните, вашите книги се спречуваат да паѓаат.

• Профилите се произведуваат со дебелина од 0,80 mm за да се спречат проблеми како што се истегнување/опуштање на производот.

• Произведено со долготрајна статична црна боја.

Производите се произведени од иверки познати како Suntalam, кои се безопасни за здравјето и не содржат канцерогени материи, исполнувајќи ги европските стандарди за квалитет Е1. Сите материјали што се користат во производството се во согласност со стандардите за животната средина и здравјето на децата.