МАСА СО РАФТ (ОРЕВ-МЕТАЛ)

МАСА СО РАФТ (ОРЕВ-МЕТАЛ)

6.199,00 ден.
Шифра: 2939
Достапност: На залиха
Прегледано 544 патти

Опис на производот

Создадете одличен амбиент во Вашата канцеларија или Дом и  имајте катче каде  што секој ќе се чувствува пријатно исто како во кафуле.Органзиран мултифункционален рафт со одличен дизајн.

Димензии на производот:

Ширина: 120 см - Длабочина: 40 см - Висина: 183,6 см

Боја :бела

Подетални димензии се наведени и на фотографиите на производот.

Содржина на пакетот:

1 Повеќенаменски кабинет

Шаблон за инсталација и додатоци за поврзување

* Производот се состои од 2 посебни модули.

Производите се произведени од иверки познати како Suntalam, кои се безопасни за здравјето и не содржат канцерогени материи, исполнувајќи ги европските стандарди за квалитет Е1. Сите материјали што се користат во производството се во согласност со стандардите за животната средина и здравјето на децата.