МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО СТОЛЧЕ БЕЛА

МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО СТОЛЧЕ БЕЛА

9.490,00 ден.
Шифра: 2235
Достапност: На залиха
Прегледано 648 патти

Опис на производот

Уникатно и добро организирано место во Вашата спална со оваа маса за шминкање!Секогаш  добро уредено и се на свое место !

Димензии на производот:

Маса: Ширина: 97,8 cm - Длабочина: 40 cm - Висина: 133,8 cm

Столче: Ширина: 45 см - длабочина: 35 см - висина: 45 см

Боја:Бела

Подетални мерења се наведени и на фотографиите на производот.

Содржина на пакетот:

1 Маса за шминка

1 столче

Шаблон за инсталација и додатоци за поврзување

* Со металните рачки и дрвените ногарки, масата  е исклучително корисена, но и украсена. Ги поедноставува вашите рутини за нега со складирање на вашите производи за лична нега.

* Се усогласува со вашита спална соба создавајќи  совршено место за разубавување

  * Преградите во фиоките ви овозможуваат лесно да ги организирате вашите предмети како накит и шминка.

  * Можете да изберете да ги ставите вашите често користени парфеми, четки за шминка и производи за нега на масата и да ги ставите вашите украсни предмети на полиците.

Производите се произведени од иверки познати како Suntalam, кои се безопасни за здравјето и не содржат канцерогени материи, исполнувајќи ги европските стандарди за квалитет Е1. Сите материјали што се користат во производството се во согласност со стандардите за животната средина и здравјето на децата