ПОЛИЦА ЗА КНИГИ (БЕЛА И ОРЕВ)

ПОЛИЦА ЗА КНИГИ (БЕЛА И ОРЕВ)

3.199,00 ден. 3.699,00 ден. -14%
Шифра: 2639
Достапност: На залиха
Прегледано 574 патти

Опис на производот

Практична и модерна библиотека за Вашите книги!

Димензии на производот: Ширина: 40 cm - Длабочина: 25 cm - Висина: 161.8 cm

Боја :бело-орев

Подетални мерења се наведени и на фотографиите на производот.

 

Содржина на пакетот:

1 Полица за книги со 5 полици

Шаблон за инсталација и додатоци за поврзување

Производите се произведени од иверки познати како Suntalam, кои се безопасни за здравјето и не содржат канцерогени материи, исполнувајќи ги европските стандарди за квалитет Е1. Сите материјали што се користат во производството се во согласност со стандардите за животната средина и здравјето на децата