ДЕТСКА РАБОТНА МАСА

ДЕТСКА РАБОТНА МАСА

8.699,00 ден. 9.199,00 ден. -5%
Шифра: 2003
Достапност: На залиха
Прегледано 652 патти

Опис на производот

Детското работна маса за учење е меѓу често преферираните функционални производи за децата лесно да учат, да вршат активности и да играат игри. Моделите на детска маса за учење, кои на практичен начин ги задоволуваат потребите на децата на училишна возраст, им овозможуваат на децата на да го искористат своето време правејќи ги активностите на маса забавни.

Димензии на производот:

ü  Работна маса: Ширина: 180 cm - Длабочина: 45 cm - Висина: 93,6 cm

ü  Столче: Ширина: 35 cm - Длабочина: 30 cm - Висина: 28 cm

ü  Боја:бело-орев

ü  Производите се произведени од иверки познати како Suntalam, кои се безопасни за здравјето и не содржат канцерогени материи, исполнувајќи ги европските стандарди за квалитет Е1. Сите материјали што се користат во производството се во согласност со стандардите за животната средина и здравјето на децата