ОРМАР И ЗАКАЧАЛКА СО ОГЛЕДАЛО

ОРМАР И ЗАКАЧАЛКА СО ОГЛЕДАЛО

9.299,00 ден. 9.999,00 ден. -7%
Шифра: 1983
Достапност: На залиха
Прегледано 686 патти

Опис на производот

Нека Вашето претсобје биде уникатно и декоративно со оваа комбинација од ормар ,закачалка и огледало!

Димензии на производот:

 

Полица за чевли: Ширина: 120 cm - Длабочина: 40 cm - Висина: 45 cm

Огледало : Ширина: 35 cm - Висина: 117 cm

Ѕидна закачалка: Ширина: 125 cm - Длабочина: 8 cm - Висина: 40 cm

Подетални мерења се наведени и на фотографиите на производот.

* Кошницата не е вклучена во пакетот.

 

Содржина на пакетот:

1 ормар за чевли,

1 Закачалка и огледало

Шаблон за инсталација и додатоци за поврзување

* Вратите на кабинетот се мембрански обложени медијапан.

Производите се произведени од иверки познати како Suntalam, кои се безопасни за здравјето и не содржат канцерогени материи, исполнувајќи ги европските стандарди за квалитет Е1. Сите материјали што се користат во производството се во согласност со стандардите за животната средина и здравјето на децата