Персонална греалка

Персонална греалка

750,00 ден.
Шифра: EC греалка
Достапност: На залиха
Прегледано 98 патти

Опис на производот

Чувствувајте се удобно и топло каде и да сте !

Уживајте во зимските денови со брза и едноставна употреба на греалката која има

интегриран тајмер кој овозможува автоматско загревање на грејачот кога ќе го достигне поставеното време.

 

·         Удобен далечински управувач

·         Заштеда на енергија, ултративко

·         Технологија на PTC керамичко греење

·         Вграден прилагодлив термостат и тајмер за вклучување/исклучување

·         Мала големина, лесна и лесна за употреба, само приклучете ја во штекер

·         Одлично за патување. Лесна за користење дома или во движење

·         Висока стапка на електротермичка конверзија, брз пораст на температурата и униформно загревање

·         Додека е вклучена греалката, притиснете го копчето „тајмер“ за да го активирате тајмерот.

·         Копчето го поставува времето кога грејачот автоматски ќе се исклучи. Притиснете +/- за да го поставите времето на затворање, можете да изберете од 1 до 12 часа.

·         Кога ќе се достигне саканото време, не притискајте повеќе.

·         Далечински управувач:+/-: регулација на температурата

·         Брзина: регулирање на брзината помеѓу ВИСОКО (брзо) и НИСКО (бавно)

·         Тајмер: Притиснете го копчето TIMER за да го поставите времето на автоматско исклучување на грејачот.

·         Притиснете +/- за да ги поставите часовите за затворање, временскиот опсег (1-12 часа)

·         Далечински управувач со батерија CR2025

·         Материјал: ABS

·         Напон: 220 V

·         Моќност: 900 W