Магичен Х џогер

Магичен Х џогер

229,00 ден.
Шифра: УЛТРА АЗИЈА Х
Достапност: На залиха
Прегледано 108 патти

Опис на производот

Магичен X џогер кој ги чува Вашите раце и паркет. Ефикасно решение за сите недостапни површини. Лесен, ефикасен и практичен за секој дом, канцеларија. Благодарение на квалитетната крпа ќе ги отстраните и најтврдокорните дамки од плочките, паркетот или стакло.

ü Ротирачка глава 3600

ü Идеален за сите површини

ü Систем за самоисцедување