Интелигентна лампа

Интелигентна лампа

119,00 ден.
Шифра: ЕС 5-10
Достапност: На залиха
Прегледано 271 патти

Опис на производот

Ако барате едноставно ноќно светло со механизам за чувствителност на движење, тоа е Интелигентната индукциска ламба која има функција на ноќна светилка со сензор за движење во затворен простор, која е корисна за да не морате да барате прекинувач за светло во мракот. Тоа е всушност компактна светилка со сензор за движење која вклучува пироелектричен сензор, батерија на полнење и системски контролер. Вклучува и CDS фотоелемент за откривање на амбиентална светлина!

Можете лесно да го закачите или залепите преку тенкиот магнетен заден дел (рамни метални и магнетни плочи со лепило за една употреба).

·         Работи на вградена батерија на полнење, така што не треба да се приклучува на штекер за да работи.

·         Три основни функции - ИСКЛУЧЕНО, АВТОМАТСКО и ВКЛУЧЕНО. Функцијата AUTO работи заедно со детекторот за движење за да ја вклучи ноќната ламба околу 20 секунди пред да се исклучи.

·         Сензорот за движење е истакнат напред. Може да почувствува движење до 3 метри под агол од 120°.

·         Микро-USB порта за полнење на внатрешната батерија. За време на полнењето ќе се појави црвен сјај, кој ќе се исклучи кога ќе заврши процесот на полнење. Тоа е добар начин да знаете кога да го исклучите од струја. Сепак, времето на полнење може да потрае неколку часа