SPIN SCRUBBER Ротирачка четка за чистење

SPIN SCRUBBER Ротирачка четка за чистење

879,00 ден.
Шифра: УА 2-9
Достапност: 2-3 дена
Прегледано 584 патти

Опис на производот

Ќе имате експлозија што ќе ја отстрани нечистотијата од плочките, огледалата, подот и многу повеќе со моќната ротирачка четка за чистење.

ü Бежична, се полни

ü Ротирачка, 300 вртења во минута

ü Лесно и едноставно отстранување на нечистотијата, вклучувајки ја и мувлата .

ü Чистењето е лесно со моќта на Hurricane Spin Scrubber.

ü Ротирачката четка ја чисти нечистотијата со минимален напор и без груби, абразивни хемикалии.

ü Продолжената рачка и флексибилните ротирачки влакна за чистење Ви овозможуваат длабоко да ги исчистите тешко достапните области, агли и пукнатини.

ü Вклучува 3 глави за четка за вртење , продолжена рачка, полнач.

ü Внатрешна/надворешна употреба