Тенџере 4.8Л KAISA VILLA

Тенџере 4.8Л KAISA VILLA

789,00 ден.
Шифра: ес 6-10
Достапност: На залиха
Прегледано 162 патти

Опис на производот

Тенџере за готвење со капак од светски познатиот KAISA VILLA од Германско потекло со врвен квалитет.

Ø Димензија 22x 13,5 цм, капацитет од 4,8литри

Ø Појачано дно со 3 слоеви со што овозможува заштеда на енергија и брзо готвење.

Ø Изработен од високо не’рѓосувачки челик со висок сјај

Ø Огноотпорен стаклен капак со дупка за пареа

Ø Погоден за секакви грејни плотни на струја, гас и индукциски плотни

Ø Може да се миe во машина за садови

Тенџерињата од брендот KAISA VILLA овозможуваат рамномерно готвење без можност за загорување на храната,поради зајакнатото задебелено дно.

Се употребуваат долги години и се со докажан квалитет кој треба да го има секое семејство.