KINOKI лепенки за детоксикација

KINOKI лепенки за детоксикација

69,00 ден.
Шифра: ес 5-15
Достапност: На залиха
Прегледано 393 патти

Опис на производот

  • Kinoki се лепи на стапалата навечер пред легнување и се остава да стои цела ноќ. Утрото кога ќе се разбудите и ги извадите лепенките од стапалата ќе видите црнила на самата лепенка,а тоа се всушност токсините кои Kinoki успеал да ги извади од вашето тело во текот на ноќта. После неколку дневно користење ќе забележите дека црнилата на лепенките стануваат се побледи и побледи,тоа значи дека вашето тело е се почисто и почисто од токсини и се помалку и помалку има што да исфрли од себе.
  • Состојки: бамбусов оцет, хитосан, декстрин, докудами, ликвиден лист, турмалин, растителни влакна, витамин Ц – 100% природни состојки со врвен квалитет