Џогер за рамни површини

Џогер за рамни површини

135,00 ден.
Шифра: UA 1-12
Достапност: На залиха
Прегледано 823 патти

Опис на производот

Џогерот за рамни површини доаѓа со микрофибер крпа која лесно се пере во машина за перење.

Издржлив и лесен за употреба. Кога ќе завршите со чистење се склопува и завзема многу малку простор.

Џогерот го има во зелена и розева боја.