Џогер со сунѓер

Џогер со сунѓер

269,00 ден.
Шифра: UA 1-14
Достапност: На залиха
Прегледано 114 патти

Опис на производот

Извонредно функционален и практичен џогер со сунѓер за впивање на течности од секакви подни површини.

Изработен од цврсти квалитетни материјали, незаменлив во секое домаќинство.