CHOCOLATERIE - Електричен сад за топење чоколадо

CHOCOLATERIE - Електричен сад за топење чоколадо

549,00 ден. 799,00 ден. -31%
Шифра: ес 1-7
Достапност: На залиха
Прегледано 705 патти

Опис на производот

Поголемиот дел од својата историја,чоколадото се консумирало во течна форма,таканаречено ,,единствена вистинска храна на боговите’’

Овој електричен сад за топење чоколадо CHOCOLATIEREви овозможува да го вкусите во правата форма (течна ) како што го консумирале пред многу години. Со најсовремена технологија и уникатен дизајн во кој ќе уживате целото семејство, посебно децата. Исто така ќе ви помогне во подготовка на колачи, торти и слатки, бидејки основна состојка на секое благо задоволство е токму Чоколадото.

Овој сет за топење чоколадо содржи:

Ø 1 Основна единица, вклучувајќи сад за топење

Ø 1 Шпатула

Ø 1 Решетка

Ø 6 Калапи (срце,мечка,квадрат,зрно кафе,ѕвезда,елка)

Ø 1 Голем калап во форма на срце за полнење сладолед,овошје,крем итн

Ø 10 Дрвени стапчиња за чоколаден фонду

Ø 10 Пластични вилушки за овошје

Ø 1 Спирална вилушка за потопување тартуфи

Ø 1 Рамна вилушка за правење чоколадо за ракување четвртасти чоколади

Ø Сетот содржи упатство за ракување

Ø 12 вкусни рецепти