Сад со четки за перење садови

Сад со четки за перење садови

729,00 ден.
Шифра: УА 2-6
Достапност: На залиха
Прегледано 392 патти

Опис на производот

Четка за перење садови

Олеснете си го прењето садови со оваа иновативна практична четка. Обврските во кујна ќе ги извршувате со леснотија со помош на оваа четка за перење садови.

ü Направена е од висококвалитетна пластика 

ü Две четки кој брзо ја отстрануваат нечистотијата

ü Едноставна за употреба

ü Лесно се монтира

Двете четки за отстранување нечистотија ставете ги внатрешно, потоа на дното закачете ги двата силиконски прицврстувачи, залепете ги на мијалникот, ставете топла вода и детергент за садови. Се е спремно, можете да почнете и на едноставен начин ја средите вашата кујна.