Коњче-клацкалка за деца

Коњче-клацкалка за деца

1.379,00 ден.
Шифра: ес 10-1
Достапност: На залиха
Прегледано 619 патти

Опис на производот

Плишано коњче-клацкалка за деца, корисна за подобрување на моторните вештини, рамнотежата и зајакнување на мускулите на нозете и рацете на децата.

Активноста на оваа клацкалка ќе ви овозможи неограничена забава и развивање на сензорните способности кај децата.