RAF Електричен апарат за палачинки

RAF Електричен апарат за палачинки

1.299,00 ден.
Шифра: ЕС 2-10
Достапност: На залиха
Прегледано 830 патти

Опис на производот

Сега веќе брзо и лесно до совршени палачинки со помош на електричниот апарат за плачинки RAF R.5208.

Многу едноставен и практичен електричен апарат кој ќе го направи целото семејство среќно.

За миг подгответе вкусни палачанки.

·        Напон220-240V

·        Моќнос: 650W

·        Нелеплива плоча

·        Димензии: 42 x 20 x 5 cm

·        Едноставно и лесно ракување

·        Направете тенки вкусни солени или благи палачинки и уживајте во различните вкусови .