Среден куфер ESCAPE 41x65x29

Среден куфер ESCAPE 41x65x29

2.399,00 ден.
Шифра: ESCAPE
Достапност: На залиха
Прегледано 1085 патти

Опис на производот

·         Патентиран комерцијален производ од најпознатиот турски бренд ESCAPE

ü  Систем со 8 тркала (4-тркала во две) кој обезбедува ротирање од 360 степени

ü  Систем за заклучување ,комбинирано заклучување (3-шифрена лозинка)

ü  Ергономска количка (влечење) систем со копче

ü  Удобна рачка за носење

ü  Ултра лесен

ü  Достапни во 7 бои·         Надворешнидимензии:  

Ø  Escape куфер среден 41 x 65 x 29цм