Промоции

Во изработка!

Акцесоари и останато

Преглед во грид:

ТЕРМОФОР - Гума за затоплување со топла вода

490,00 ден.

Добро познатиот Термофор, во овие студени денови и ноќи стоплете се со високо квалитетен Термофор..

Пулс оксиметар

400,00 ден.

Неопходен додаток во секое домаќинство. Висококвалитетен пулс оксиметар за набљудување на заситеноста со кислород на организмот. СЕГА СО НАМАЛЕНА ЦЕНА, САМО ЗА ВАС!..

Безконтактен термометар

450,00 ден.

Останете заштитени и најбезбедни кога е најважно!Квалитетен, точен и лесен за употреба!..

Прикажани 1 до 3 од 3 (1 страни)