ТЕРМОФОР - Гума за затоплување со топла вода

ТЕРМОФОР - Гума за затоплување со топла вода

490,00 ден.
Шифра: А113
Достапност: На залиха
Прегледано 365 патти

Опис на производот

Добро познатиот Термофор, во овие студени денови и ноќи стоплете се со високо квалитетен Термофор