LG SJ2 Soundbar

LG SJ2 Soundbar

7.920,00 ден. 9.900,00 ден. -20%
Шифра: LG SJ2
Достапност: На залиха
Прегледано 93 патти

Опис на производот

Моќност: 2 x 30W, Subwoofer: 100W
Поврзување: 3.5mm аудио влез, оптички влез, Bluetooth 4.0, USB
Можност да се контролира преку далечинското од телевизорот, автоматско вклучување и исклучување, тајмер
Dolby Digital технологија
Аудио формати: MP3, WMA
LED индикатор
Димензии (Ш x В x Д): 660 x 55 x 99 mm, Subwoofer: 170 x 300 x 204 mm
Додатоци: далечинско
Гаранција: 2 години