БИРО ЗА МАНИКИР

БИРО ЗА МАНИКИР

5.799,00 ден. 6.299,00 ден. -8%
Шифра: 2621
Достапност: На залиха
Прегледано 297 патти

Опис на производот

Опремете го Вашиот салон со ова уникатно биро за маникир или пак направете си во Вашиот дом свое катче каде што релаксирано ќе се почуствувате исто како во козметички салон!

Димензии на производот:

Табела за маникир: Ширина: 120 cm - Длабочина: 53,8 cm - Висина: 153,6 cm

Димензии на полицата: Ширина: 50 cm - Длабочина: 20 cm - Висина: 25,5 cm

Боја :бело-орев

Подетални димензии се наведени и на фотографиите на производот.

Содржина на пакетот:

1 Маникир маса со полица

Шаблон за инсталација и додатоци за поврзување

 

* Столот не е вклучен во пакетот.

Производите се произведени од иверки познати како Suntalam, кои се безопасни за здравјето и не содржат канцерогени материи, исполнувајќи ги европските стандарди за квалитет Е1. Сите материјали што се користат во производството се во согласност со стандардите за животната средина и здравјето на децата