ПЛАКАР (БЕЛО-ОРЕВ)

ПЛАКАР (БЕЛО-ОРЕВ)

8.199,00 ден.
Шифра: 2418
Достапност: На залиха
Прегледано 586 патти

Опис на производот

Практичен и лесно вклоплив плакар за вашата гардероба во секој дел од домот!

Димензии на производот:

Гардероба: Ширина: 60 см - Длабочина: 42,5 см - Висина: 170 см

Фиока Димензии: Ширина: 50,1 cm - Длабочина: 33,2 cm - Висина: 10 cm

Боја :бела-орев

Подетални димензии се наведени и на фотографиите на производот. .

Содржина на пакетот:

1 Гардероба

Шаблон за инсталација и додатоци за поврзување

Производите се произведени од иверки познати како Suntalam, кои се безопасни за здравјето и не содржат канцерогени материи, исполнувајќи ги европските стандарди за квалитет Е1. Сите материјали што се користат во производството се во согласност со стандардите за животната средина и здравјето на децата.