РАБОТНА МАСА СО ЛЕД СВЕТЛО

РАБОТНА МАСА СО ЛЕД СВЕТЛО

8.900,00 ден.
Шифра: 3000
Достапност: На залиха
Прегледано 664 патти

Опис на производот

Декоративна работна маса која Ви овозможува пријатен момент со лед светло.

Големини на производи:

Димензии на маса: Ширина: 160 cm - Длабочина: 55 cm - Висина: 89.5 cm

Подетални мерења се наведени и на фотографиите на производот.

Содржина на пакетот:

1 Работна маса,

1 парче од 160 cm долга RGB контролирана LED диода

Шаблон за инсталација и додатоци за поврзување

Производите се произведени од иверки познати како Suntalam, кои се безопасни за здравјето и не содржат канцерогени материи, исполнувајќи ги европските стандарди за квалитет Е1. Сите материјали што се користат во производството се во согласност со стандардите за животната средина и здравјето на децата.