ЅИДНА ЗАКАЧАЛКА

ЅИДНА ЗАКАЧАЛКА

3.950,00 ден. 4.199,00 ден. -6%
Шифра: 1769
Достапност: На залиха
Прегледано 761 патти

Опис на производот

Одлична декоративна зидна закачалка за Вашето предсобје!

Димензии на производот:

Закачалка: Ширина: 125 cm - Длабочина: 8 cm - Висина: 40 cm

Мрежа за огледало Мерење: Ширина: 35 cm - Висина: 117 cm

Подетални мерења се наведени и на фотографиите на производот.

Содржина на пакетот:

1 закачалка,

1 Огледало

Шаблон за инсталација и додатоци за поврзување

 

* Рабовите на огледалото се преклопени за да се спречат исеченици.

Шаблон за инсталација и додатоци за поврзување

Производите се произведени од иверки познати како Suntalam, кои се безопасни за здравјето и не содржат канцерогени материи, исполнувајќи ги европските стандарди за квалитет Е1. Сите материјали што се користат во производството се во согласност со стандардите за животната средина и здравјето на децата