Апарат за крофни

Апарат за крофни

1.790,00 ден.
Шифра: Fabbygo TRF 204
Достапност: На залиха
Прегледано 136 патти

Опис на производот

Апарат за крофни
Моќност 1000 W
Нелепливи плочи
Светлосен индикатор
Гаранција: 12 месеци