Алат за подигнување и транспорт на мебел

Алат за подигнување и транспорт на мебел

339,00 ден.
Шифра: дигалка
Достапност: На залиха
Прегледано 53 патти

Опис на производот

Направи нов распоред во домот без мака, брзо и ефикасно со овој иновативен алат

Благодарение на оваа алатка, можеш да го преместиш секое парче мебел од едниот до другиот крај на собата за неколку минути, без ничија помош.

ü  Тркалата се гумени, така што нема гребење на ламинатот и паркетот.

ü  Брзо и лесносе преместуваат мали или големи, масивни или полесни парчиња мебел.

ü  Изработен од челик и дебел висококвалитетен ABS материјал кој може да издржи кревети или плакари под висок притисок.

ü  На подлогите има по 8 тркалца, и нелизгачка подлога која што ротира 360°, што го прави процесот на ракување поедноставен.

ü  Рачка за подигнување што не се лизга

ü  Може да издржи тежина до 200 кг

ü  Должина на подигачот: 32 см

ü  Големина на подлогата: 10 x 8 cm

ü  4 x помошни подлоги со тркалца

ü  1 x дигалка