Џогер со кофа + гратис резервна крпа 1+1

Џогер со кофа + гратис резервна крпа 1+1

359,00 ден.
Шифра: UA 1-15
Достапност: На залиха
Прегледано 144 патти

Опис на производот

Идеално чиста и блескава подна површина Ви е загарантирана со помош на овој иновативен и лесно употреблив џогер со специјално дизајнирана кофа за чистење. Овој комплет од џогер со кофа со уникатен дизајн го прави да е најупотребуваната алатка за секоја подна површина. Исчистете ја секоја површина од плочки, ламинат, паркет, мушама итн.

ü Има две прегради - едната со чиста вода за навлажнување на крпата,а другата за испирање на крпата од нечистотии.

ü Ротирачка 3600  за полесно чистење на секое ќоше

ü Крпата може да се пере во машина за перење

ü Гратис резервна крпа 1+1