VOX Клима уред IFG24

VOX Клима уред IFG24

57.900,00 ден.
Шифра: VOX IFG24-AACT
Достапност: На залиха
Прегледано 180 патти

Опис на производот

Енергетска класа: A++/A+
BTU: 24000
Капацитет за ладење: 6,70 KW
Капацитет за греење: 7,20 KW
Номинална потрошувачка при ладење: 2,20 KW
Номинална потрошувачка при греење: 2,20 KW
Годишна потрошувачка при ладење: 359 KW
Годишна потрошувачка при греење: 1950 KW
SEER: 6,53
SCOP: 4,09
Препорачана површина: 60–70 M²
Работна температура: -15°C to +49°C
Бучава (внатрешна единица): 63 DB(A)
Бучава (надворешна единица): 66 DB(A)
Димензии на внатрешна единица (Ш X В X Д): 1082 x 330 x 233 мм Димензии на надворешна единица (Ш X В X Д) 900 x 700 x 350 мм Tежина на внатрешна единица: 14 кг
Тежина на надворешна единица: 39 кг
Дополнителни информаци:
Wi-Fi ready, AutoCleaning, DeepSleep, Брзо ладење и греење
DryingMode, Голем домет на климатизираниот воздух
Флексибилна инсталација, Интелигентно одмрзнување, Самочитење на надворешната единица, Тајмер, Повеќекратна заштита
Гаранција: 60 месеци