VOX Клима уред IFG18

VOX Клима уред IFG18

46.900,00 ден.
Шифра: VOX IFG18-AACT
Достапност: На залиха
Прегледано 215 патти

Опис на производот

Енергетска класа: A++/A+
BTU: 18000
Капацитет за ладење: 5,10 KW
Капацитет за греење: 5,40 KW
Номинална потрошувачка при ладење: 1,40 KW
Номинална потрошувачка при греење: 1,52 KW
Годишна потрошувачка при ладење: 270 KW
Годишна потрошувачка при греење: 1220 KW
SEER: 6,60
SCOP: 4,10
Препорачана површина: 45–55 M²
Работна температура: -15°C to +49°C
Бучава (внатрешна единица): 53 DB(A)
Бучава (надворешна единица): 59 DB(A)
Димензии на внатрешна единица (Ш X В X Д): 900 x 310 x 225 мм Димензии на надворешна единица (Ш X В X Д) 715 x 280 x 537 мм Tежина на внатрешна единица: 11 кг
Тежина на надворешна единица: 25 кг
Дополнителни информаци:
Wi-Fi ready, AutoCleaning, DeepSleep, Брзо ладење и греење
DryingMode, Голем домет на климатизираниот воздух
Флексибилна инсталација, Интелигентно одмрзнување, Самочитење на надворешната единица, Тајмер, Повеќекратна заштита
Гаранција: 60 месеци