VOX Клима уред IJL24-SC4DWH

VOX Клима уред IJL24-SC4DWH

67.900,00 ден.
Шифра: VOX IJL24-SC4DWH
Достапност: На залиха
Прегледано 190 патти

Опис на производот

Енергетска класа: A++/A+
BTU: 24000
Капацитет за ладење: 7,20 KW
Капацитет за греење: 7,20 KW
Номинална потрошувачка при ладење: 2,20 KW
Номинална потрошувачка при греење: 2,20 KW
Годишна потрошувачка при ладење: 359 KW
Годишна потрошувачка при греење: 1950 KW
SEER: 6,53
SCOP: 4,09
Препорачана површина: 45-55M²
Работна температура: -15°C to +49°C
Бучава (внатрешна единица): 53 DB(A)
Бучава (надворешна единица): 62 DB(A)
Димензии на внатрешна единица (ШXВXД): 1132 x 330 x 232 мм
Димензии на нодворешна единица (ШXВXД): 900 x 700 x 350 мм
Tежина на внатрешна единица: 14 кг
Тежина на надворешна единица: 39 кг
Дополнителни информаци: Wi-Fi integrated, 4D Air Flow,Грејач на надворенашнта единица
AutoCleaning, DeepSleep, Брзо ладење и греење, DryingMode
Голем домет на климатизираниот воздух, Флексибилна инсталација
Интелигентно одмрзнување, Самочитење на надворешната единица
Inverter, Тајмер, Повеќекратна заштита
Гаранција: 60 месеци