VOX Клима уред  IJL12-SC4DWH

VOX Клима уред IJL12-SC4DWH

30.900,00 ден.
Шифра: VOX IJL12-SC4DWH
Достапност: На залиха
Прегледано 177 патти

Опис на производот

Енергетска класа: A++/A+
BTU: 12000
Капацитет за ладење: 3,50 KW
Капацитет за греење: 3,80 KW
Номинална потрошувачка при ладење: 1,10 KW
Номинална потрошувачка при греење: 1,18 KW
Годишна потрошувачка при ладење: 198 KW
Годишна потрошувачка при греење: 938 KW
SEER: 6,19
SCOP: 4,03
Препорачана површина: 25-35M²
Работна температура: -15°C to +49°C
Бучава (внатрешна единица): 53 DB(A)
Бучава (надворешна единица): 62 DB(A)
Димензии на внатрешна единица (ШXВXД): 792 x 292 x 201 мм
Димензии на нодворешна единица (ШXВXД): 705 x 530 x 279 мм
Tежина на внатрешна единица: 8,5 кг
Тежина на надворешна единица: 18 кг
Дополнителни информаци: Wi-Fi integrated, 4D Air Flow,Грејач на надворенашнта единица
AutoCleaning, DeepSleep, Брзо ладење и греење, DryingMode
Голем домет на климатизираниот воздух, Флексибилна инсталација
Интелигентно одмрзнување, Самочитење на надворешната единица
Inverter, Тајмер, Повеќекратна заштита
Гаранција: 60 месеци