VOX Клима уред IHD12-SIPMW A+++

VOX Клима уред IHD12-SIPMW A+++

36.900,00 ден.
Шифра: VOX IHD12-SIPMW
Достапност: На залиха
Прегледано 194 патти

Опис на производот

Енергетска класа: A+++ / А++
BTU: 12000
Капацитет за ладење: 3,50 KW
Капацитет за греење: 4,20 KW
Номинална потрошувачка при ладење: 0,87 KW
Номинална потрошувачка при греење: 1,13 KW
Годишна потрошувачка при ладење: 149 KW
Годишна потрошувачка при греење: 908 KW
SEER: 8,20
SCOP: 4,30
Препорачана површина: 25 – 35 M²
Работна температура: -25°C to +49°C
Бучава (Внатрешна единица): 54 DB(A)
Бучава (Надворешна единица): 62 DB(A)
Димензии на внатрешна единица (ШXВXД): 881 x 294 x 194 мм
Димензии на надворешна единица (ШXВXД): 785 x 555 x 300 мм
Tежина на внатрешна единица: 10 кг
Тежина на надворешна единица: 26 кг
Дополнителни информаци: Wi-Fi интигрирано
AutoCleaning, DeepSleep, Брзо ладење и греење, DryingMode
Голем домет на климатизираниот воздух
Флексибилна инсталација
Интелигентно одмрзнување
Самочитење на надворешната единица
Тајмер
Повеќекратна заштита
Гаранција: 60 месеци