VOX Клима IFG12

VOX Клима IFG12

25.900,00 ден.
Шифра: VOX IFG12-AACT
Достапност: На залиха
Прегледано 261 патти

Опис на производот

Енергетска класа: A++/A+

BTU: 12000

Капацитет за ладење: 3,40 KW

Капацитет за греење: 3,50 KW

Номинална потрошувачка при ладење: 0,95 KW

Номинална потрошувачка при греење: 1,34 KW

Годишна потрошувачка при ладење: 190 KW

Годишна потрошувачка при греење: 860 KW

SEER: 6,10

SCOP: 4,00

Препорачана површина: 25–35 M²

Работна температура: -15°C to +49°C

Бучава (внатрешна единица): 53 DB(A)

Бучава (надворешна единица): 59 DB(A)

Димензии на внатрешна единица (Ш X В X Д): 750 x 285 x 200 мм Димензии на надворешна единица (Ш X В X Д) 650 x 456 x 233 мм Tежина на внатрешна единица: 8 кг

Тежина на надворешна единица: 18 кг

Дополнителни информаци:

Wi-Fi ready, AutoCleaning, DeepSleep, Брзо ладење и греење

DryingMode, Голем домет на климатизираниот воздух

Флексибилна инсталација, Интелигентно одмрзнување, Самочитење на надворешната единица, Тајмер, Повеќекратна заштита

Гаранција: 60 месеци