Велосипед VENSSINI PARMA црн

Велосипед VENSSINI PARMA црн

11.999,00 ден.
Шифра: VENSSINI PARMA ЦРН
Достапност: На залиха
Прегледано 574 патти

Опис на производот

СЕДИШТЕ ЗА PAM2412

РАЧКИ НА ВОЛАН МЕГА ЦРНО ВИОЛЕТОВИ КРАЦИ

КРИВИ НА ВОЛАН 26" 600X22.2X25.4 ЦРН

СЕТ В ПВЦ БЕЗ РАЧКИ КОЧНИЦИ

ПЕДАЛИ ПВЦ КЛАСИК СО ЛАГЕР

СРЕДЕН ПОГОН MTB ЦРН 22/32/42T

СРЕДНА ОСОВИНА MTB НА ШТРАФ 5S

ЛАНЕЦ MTB MAYA Z33 P6001

ОБРАЧ 24" СИВ 36 ДУПКИ V1.24SV.

ПРЕДНА ГЛАВА MTB ЧЕЛИК ЦРНА SHUN F.

ЗАДНА ГЛАВА MTB 36R ЧЕЛИК ЦРНА SHUNFE.

SP.24X1.95 (54-507) H-826 D.J

ИНДЕКС НА ФАЗА ЦРН 14T-28T SHUN FENG

МЕНУ. СРЕД. DOWN PULL SIPO 42T

ЗАДЕН МЕНУВАЧ КИНЕСКИ НА КУКА

РАЧЕН МЕНУВАЧ A REVO SHIFT POWER SFT-30