VOX Апарат за вафли WF2081M

VOX Апарат за вафли WF2081M

1.490,00 ден. 1.790,00 ден. -17%
Шифра: Vox WF2081M
Достапност: На залиха
Прегледано 200 патти

Опис на производот

Уред за вафли
Моќност – 1000 W
Димензии на плочата – 23 cm x 17 cm
Изолирана топлотна дршка, светлосни сигнали, елегантен инокс дизајн, простор за чување на каблите
Термостат – подесување на температурата
Максимална температура – 220 степени
Гаранција – 25 месеци