Vox Миксер MX9109

Vox Миксер MX9109

1.190,00 ден. 1.690,00 ден. -30%
Шифра: Hand Mixer Vox MX 9109
Достапност: На залиха
Прегледано 199 патти

Опис на производот

Моќност на моторот 400 W
Број на брзини 5 брзини + ТУРБО
Дополнителни придобивки Сите делови се безбедни за миење садови, тивко и едноставно ракуваат
Додатоци Две матици за јајца и крем, две мешалки за тесто
Лесно исфрлање Размахвачките лесно се отстрануваат
Димензии на уредот (ШxВxД) 17,2 x 7 x 16 cm
Димензии на спакуваниот уред (ШxВxД) 20 x 11 x 17,4 cm
Нето тежина 1,08 kg
Бруто тежина 1,23 кг

Гаранција 25